MAINOS

Biolan Puutarhan Sammalmulta

Biolan Puutarhan Sammalmulta on ympäristöystävällinen, luomukasvatukseen soveltuva kasvualusta kaikkialle puutarhaan. Se sisältää nopeasti uusiutuvaa, ekologista rahkasammalta sekä pieneliötoimintaa aktivoivaa biohiiltä. Sammalmulta ei sisällä lisättyä turvetta. Sekä biohiili että rahkasammal lisäävät kasvualustan ilmavuutta. Lisäksi ne pystyvät sitomaan vettä itseensä ja luovuttamaan sitä hitaasti kasvien käyttöön mullan kuivuessa. Rahkasammaleen ja biohiilen ansiosta kasteluväli on pidempi kuin perinteisillä kasvualustoilla.

Pakkauskoko: 40l säkki

www.biolan.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Biolan Oy

http://www.biolan.fi/

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita, joiden käyttö vähentää ihmisen päivittäisen elämän aiheuttamaa ympäristökuormitusta.

Kestävä kehitys on Biolanilla elämäntapa. Kestävän kehityksen arvomaailman mukaisella sekä kierrätysraaka-aineita hyödyntävällä tuotekehityksellä  olemme pyrkineet suunnittelemaan ja valmistamaan ekologisemman elämän tuotteita ja ratkaisuja jo yli 45 vuoden ajan. Puutarha-, huonekasvi- ja ekologisen asumisen tuotteemme ovat korkealuokkaisia ja niiden valmistuksessa on otettu huomioon luonnonmukaisuus ja kestävyys.

Kansainvälisyys on keskeinen osa Biolanin liiketoimintaa: omat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa kehitysprojekteissa ympäri maailmaa.