Dekotalo Deko 132 Perinteinen

153850.00 €

Deko 132 tarjoaa toimivaa linjakkuutta niin lähiöasumiseen kuin omaa rauhaa arvostavalle. Sisäänkäynnin voi sijoittaa talon päätyyn tai vaihtoehtoisesti talon sivulle.

Pohjaratkaisussa on huomioitu perheen tarpeet pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Yhteiset tilat sijoittuvat miellyttävästi keskelle taloa ja lasten makuuhuoneet ovat omassa rauhassaan talon päädyssä. Vanhempien makuuhuoneesta on kulkuyhteys peseytymistiloihin. Saunaan ei tarvitse välttämättä kulkea ”arjen touhujen”  läpi kodinhoitohuoneesta, vaan myös ulkokautta pääsee suoraan saunatiloihin. Pääsisäänkäynti toimii loistavasti talon päädystä tai pihan sivuosasta. Tähän taloon voit myös valita lisävarusteena katetun terassin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Dekotalo

http://www.dekotalo.fi

Haaveiletko viihtyisästä, pohja- ja sisustusratkaisuiltaan toimivasta, tyylikkäästä ja ammattitaidolla rakennetusta muuttovalmiista omakotitalosta, mutta et uskalla ryhtyä vaativaan rakentamisprojektiin? Dekotalo tarjoaa stressittömän ja luotettavan ratkaisun: valitse mieleisesi pohja laajasta talomallistostamme, suunnittele mieleisesi sisustus, kirjoita yksi sopimuspaperi ja anna tämän jälkeen ammattilaistemme rakentaa unelmiesi talo perustuksista viimeistä silausta myöten muuttovalmiiksi puolestasi. Takaamme, että rakentamisaikataulu pitää eikä budjettisi ylity yllättävistä kuluista. Laadun takeeksi kodillesi myönnetään vielä kattava takuu.