Formex anturamuotti

0.00 €

Formex anturamuotti mahdollistaa rakennuksen perustuksissa käytettävien anturoiden toteuttamisen helposti, nopeasti ja edullisesti. Koska muottien mitoitus on lähes rajaton, sopii anturamuotti käytettäväksi niin yksityisille omakotirakentajille kuin rakentamisen ammattilaisillekin.
Anturamuotti nopeuttaa rakentamista
Valmiiksi raudoitettu anturamuotti mahdollistaa rakennuksen anturan valamisen – alusta loppuun – vain päivässä. Formex anturamuotit ovat erittäin nopeita, helppoja ja kevyitä asentaa, eikä asennustyö edellytä erityisosaamista.

Valun jälkeen muotteja ei tarvitse myöskään purkaa, joten rakennusjätteen poistamisesta ei kerry lisäkustannuksia. Formex anturamuotit soveltuvat erinomaisesti asuin-, teollisuus-, liike- ja vapaa-ajan rakennuksiin sekä maanrakentamisessa tarvittaviin anturamuotteihin. Jatkuvat seinäanturamuotit toimitetaan sisäkkäin pinottuina 5m:n elementteinä. Paalu- ja pilarianturamuotit toimitetaan valmiiksi taivutettuina ja kasattuina elementteinä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Formex

http://www.formex.fi

Formex-perustusjärjestelmä soveltuu erinomaisesti niin asuin-, teollisuus-, liike- ja vapaaajan rakennuksiin. Formex-järjestelmä on mitoitukseltaan lähes rajaton ja sitä voidaan soveltaa kaikkiin perusanturatyyppeihin. Asennus on huomattavasti nopeampaa kuin perinteisillä menetelmillä, koska raudoitteet voidaan sisällyttää toimitukseen. Asennus ei edellytä erityisosaamista ja muotteja ei tarvitse purkaa valun jälkeen. Työmaa on siisti ja turvallinen sekä nopeasta asennuksesta koituva ajansäästö on merkittävä. Järjestelmän käyttö mahdollistaa suuremmat valukokonaisuudet sekä siinä yhdistyy paikallavalu- ja elementtirakentamisen edut.