Itula Yucca

0.00 €

Zehnder Yucca-mallin kekseliäs muotoilu mahdollistaa käsi- ja kylpypyyhkeiden sekä vaatekappaleiden ripustamisen ja kuivaamisen toimien samalla huonetilan lämmönlähteenä ja kaunistuksena. Valikoimasta löytyy monipuolisesti kokoja – 28 erilaista mallia – pienestä suureen, yksi- tai molemminpuolisella, yksinkertaisella tai kaksinkertaisella putkiryhmityksellä.

Yksipuolisella putkiryhmityksellä varustettu malli voidaan asentaa myös tilanjakajaksi. Yucca – mallia on saatavana joko vesikiertoisena keskuslämmitysjärjestelmään, lisävarusteena saatavissa sähkölämmityspatruuna kesäkäyttöä varten, tai kokonaan sähkökäyttöisenä. Vesikiertoisissa malleissa ylä- ja alapuoli on samanlainen, joten yksipuolinenkin malli voidaan asentaa joko vasen- tai oikeakätisesti. Sekä vesikiertoisissa että sähkömalleissa kytkentä aina patterin alapäästä. Huom! Patteri ei sovellu käyttövesijärjestelmään.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Itula Oy

http://www.itula.fi/

Itula Oy on vuonna 1990 perustettu yritys, joka myy LVI-alan järjestelmiä. Yrityksen pääkonttori on Lappeenrannassa, keskusvarasto Vantaalla ja toimipiste Kuopiossa. Itulan toimialueet ja myyntiverkosto kattavat koko Suomen. Laaja-alainen tarjontamme kattaa lämmöntuotantolaitteistolta eteenpäin kaikki tarvittavat vesikiertoisten lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien putkistovarusteet aina lämpöpattereihin ja putkikotelointeihin saakka. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme Euroopan parhaat tuotemerkit, jotka tunnetaan myös maailmanlaajuisesti. Ne ovat olleet pitkään markkinoilla ja ovat LVI-alan korkealle arvostamia huippumerkkejä. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme palvelee asiakkaita kaikissa tuotteisiin ja tuotejärjestelmiin liittyvissä asioissa asiantuntevasti, asiakkaan tarpeet huomioiden