MAINOS

Kasvihuone SUN 128STA DD, 10m², sokkeli+kennot, pariovet, extra korkeat seinät, BC

1670.00 €

Tässä kennolevyillä varustettu korkeaseinäinen kasvihuone, tilavuutta reilusti 10 m². Kauppaan sisältyy kätevä 10 cm alumiinisokkeli ja kennolevyjen kiinnitykseen kätevät muovilistat (BC).

Kasvihuoneen mitat ovat 10 m² lasihuonetta vastaavat, eli pituus 3,77 m, leveys 2,53 m, räystäskorkeus 1,58 m ja harjakorkeus 2,48 m.

Pariovien leveys 1,21 m ja korkeus 1,93 m, joten kottikärryillä kulku helposti sisään.

Paljon viljelevät suosittavat  kennohuonette viljelyhuoneeksi, sillä se on huolettomampi kuin lasihuone. Ei tarvitse varjostaa, on lapsiturvallinen, pitää lämmön tasaisena, kevyt kuljettaa, jne.

Katolla 3 kpl tuuletusluukkuja.

SUN-kasvihuoneella viljelysi onnistuu.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.