Kasvihuone/huvimaja SUN 4500, 4,5m², pyöreä

2190.00 €

Tässä teille viehättävä pihan olohuone, jossa viihtyvät kaikki perheenne jäsenet. Ja kasvit menestyvät!

Runkorakenne lujaa alumiinia, ja seinät ja katto lasia. Kasvihuoneen mitat: läpimitta 2,56 m, seinäkorkeus 1,82 ja harjakorkeus 2,57 m.  Sivuseinillä 2 kpl tuuletusikkunoita, joihin saatavissa myös avausautomatiikkaa, hinta 80 euroa/kpl. Lähetys sisältää myös asennusta helpottavan metalliperustan 10 cm.

Pakkaus sisältää selkeät ja kuvitetut asennusohjeet myös TI-asentajalle Mutta jos epäröitte omia taitojanne, jätättehän yhteystietonne ja meiltä sopimusasentaja ottaa teihin yhteyttä ja sopii yksityiskohdat.

Ei Varastotuote. Toimitusaika noin 4 viikkoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.