Kingspan Therma TP10/TF70/TW50/TW55 (ent. SPU AL)

0.00 €

Monipuolista lämmöneristystä

Kingspan Therma TP10/TF70/TW50/TW55 -vakiolevyt ovat yleiseristelevyjä kaikkeen rakentamiseen. Ne soveltuvat seinä-, katto- ja lattiarakenteiden lisäksi monien erityiskohteiden, kuten vaikkapa lämmönvesivaraajan, lämmöneristykseen.

kingspanthermatp10tf70tw50tw55

Kingspan Therma TP10/TF70/TW50/TW55 -eristelevyt mahdollistavat energiatehokkaat ja ohuet rakenneratkaisut.

Levykoko 1200 x 2400 mm

Kun lämmöneristämisessä halutaan laadukkaaseen lopputulokseen, eristelevyn koolla on merkitystä.

Kingspan Therma TP10/TF70/TW50/TW55 -eristelevyjen koko on 1200 x 2400 mm. Eristeen leveys, joka on 1200 mm, mahdollistaa kerralla isomman alueen eristämisen. Tämä tarkoittaa säästöä työn määrässä, koska asentaminen käy nopeammin.

Mikäli eristeen leveys on 600 mm, ei eristettä voi asentaa puurungon päälle kuin vaakaan. Tämä vaikeuttaa eristeiden asentamista monessa rakenneratkaisussa.

Myös liitossaumoja tulee vähemmän isommalla levykoolla, jolloin lopputulos on teknisesti laadukas.

Höyrynsulkuratkaisu

Kingspan Therma -lämmöneristeitä käytetään myös höyrynsulkuna villarakenteisissa seinä- tai yläpohjarakenteissa, jolloin ne korvaavat perinteisen höyrynsulkumuovin. Tällöin höyrynsulkukerroksena käytetään Kingspan Therma TP10/TF70/TW50/TW55 –eristelevyä, joka on noin 8 kertaa höyrytiiviimpää kuin perinteinen muovikalvoinen höyrynsulku.

Kingspan Therma TP10/TF70/TW50/TW55 –höyrynsulkuratkaisuna parantaa lisäksi rakenteen lämmöneristävyyttä ja ohentaa samalla rakenteen kokonaispaksuutta.

Toimivuus

Kingspan Therma -eristeet eivät vety, kutistu, lahoa tai homehdu. Rakenteiden toimivuus pitää aina kuitenkin varmistaa huolella, jos rakenteet ovat altistuneet kosteudelle.

Oikein asennettuna eristeidemme lämmöneristyskyky säilyy pitkään rakennuksen elinkaaressa.

Kingspan -eristeiset ratkaisut täyttävät niille asetetut palomääräykset. Palotilanteessa Kingspan Therma -eristeet hiiltyvät hitaasti, jolloin hiiltynyt kerros hidastaa osaltaan palon läpitunkeutumista eristekerroksessa.

Kingspan Therma -eristeiden toimivuus on todettu useissa puolueettomissa tutkimuksissa, joita ovat suorittaneet muun muassa Tampereen teknillinen yliopisto (TTY) ja Valtion teknillinen tutkimuskeskus (VTT).

Nykyään Suomessa valmistetut Kingspan Sauna- Satu ja lähes kaikki Therma – tuotteemme ovat M1-luokiteltuja. Ne ovat myös CE-tuotemerkittyjä ja niillä on kymmenen vuoden takuu.

Käyttökohteita

Kaikki eristysratkaisut yläpohja-, ulkoseinä- ja alapohjarakenteissa sekä kellariseinissä ja sokkelin halkaisuissa. Eristelevyt soveltuvat hyvin matala- passiivi- ja nollaenergiarakennuksien eristeratkaisuksi.

  • Levykoot: 1200 x 2400 mm
  • Paksuus: Ympäritäyspontattu, levykoko 1200 x 2400 mm, paksuudet: 30 / 40 / 50 / 70 / 80 / 100 / 120 / 150 / 160 / 200 mm. Suorareunainen, levykoko 1200 x 2400 mm, paksuudet: 50 / 100 mm.
  • Lämmönjohtavuus: λD 0,023 W/mK (paksuus 30 – 40 mm), λD 0,022 W/mK (paksuus 50 – 200 mm)
  • Pontti: Ympäritäyspontattu tai suorareunainen
  • Pinnoite: Diffuusiotiivis alumiinilaminaatti levyn molemmin puolin

Kingspan Insulation Oy

http://www.spu.fi

Kingspan -lämmöneristeet (ent. SPU Eristeet)

Kingspan Insulation on maailman johtava fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiölevyeristeiden valmistaja. Yritys on osa laajempaa Kingspan Group -konsernia, jonka tuotteisiin kuuluvat markkinoiden tehokkaimmat lämmöneristeet, ympäristöteknologia ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävä teknologia.

Irlannissa 1960-luvun lopulla perustettu Kingspan Group on maailmanlaajuinen toimija, jonka kaikkien toimialojen yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2 miljardia euroa. Vuoden 2015 liikevaihtoennuste on 2,7 miljardia euroa.

Kankaanpäässä SPU Eristeitä vuodesta 1977 asti valmistanut SPU Oy on ollut 1.7.2015 lähtien Kingspan Insulation Oy. Kingspan Insulation Oy tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman tuotteita ja asiantuntijuutta lämmöneristemarkkinoille Pohjois-Euroopassa. Suomen liiketoiminnan lisäksi Kingspan Insulation Oy on vastuussa Ruotsin, Norjan, Tanskan, Viron, Latvian, Liettuan ja Venäjän liiketoiminnasta.

Kingspan -lämmöneristeet

Valikoimiimme kuuluu Kankaanpäässä valmistetut polyuretaanilämmöneristeet eli Therma-tuoteperhe. 

Tuotevalikoimamme on täydentynyt entistäkin tehokkaammilla Kooltherm-tuoteperheen lämmöneristeillä ja seuraavan sukupolven OPTIM-R-tyhjiöeristejärjestelmillä.  

Vanhat tutut joka kodin eristeet kuten Sauna-Satu, Vintti-Iita ja Anselmi ovat edelleen valikoimissamme.

Energiatehokkaita Kingspan-eristeitä käytetään sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Ne soveltuvat lähes kaikkeen lämmöneristämiseen aina lattiasta, seinään ja kattoon.

Vahvaa tuotekehitystä

Jatkuvan tuotekehityksemme ansiosta meillä on valmiit ratkaisut niin kesämökin saunan eristämiseen kuin nollaenergiakerrostalojen rakentamiseenkin. Onnistuneen kehitystyön ansiosta olemme alan markkinajohtaja.

Pidämme huolta ympäristöstä

Normaaleissa rakennuksissa lämmitysenergia muodostaa rakennuksien aiheuttamista ympäristöhaitoista suurimman osan, joten lämmitysenergiaa säästävien tuotteiden oikea käyttö säästää luonnonvaroja tuleville polville. Kingspan-eristeillä energiaa säästävät rakenteet voidaan toteuttaa helposti ja yksinkertaisesti. Olemmekin toimittaneet lämmöneristeet satoihin matala-, passiivi- ja nollaenergiarakennuksiin.

Otamme myös omassa toiminnassamme huomioon ympäristön suojelun. Vuodesta 2000 saakka kaikki käyttämämme sähkö on tuotettu tuulivoimalla.

Suomessa valmistetut Kingspan Sauna- Satu ja lähes kaikki Therma - tuotteemme ovat M1-luokiteltuja.