Lammin Ikkuna Energiaikkuna

0.00 €

Kun rakennusmääräyksistä vastaavat tahot tiukentavat alati ikkunoiden lämmöneristävyysmääräyksiä, Lammin tuotekehitys pyrkii kulkemaan aina askeleen edellä. Lammin Energiaikkunat täyttävät parhailla lasitusvaihtoehdoilla kaikki viranomaisten energiamääräykset pitkälle tulevaisuuteen.

Lammin energiamalleja ovat alumiinisuojatut puuikkunat, jossa ulkopuite on alumiinia ja ikkunan puinen sisäpuite on kuten nykyisissä MSE-ikkunoissa*.

Energiaikkunoiden huipulla ehdotonta eliittiä edustaa alumiinisuojattu energiaikkuna, jossa sisä- ja ulkopuite on puuta. Ikkunassa on nelinkertainen lasi ja ulkopuitteessa ainutlaatuinen suojattu rakenne.

*MSE-ikkuna on sisään aukeava, kaksipuitteinen, sivusaranoitu ikkuna, jonka sisäpuite on varustettu kaksinkertaisella lämpölasilla ja ulkopuite tasolasilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lammin Ikkuna Oy

http://www.lammin.fi

Lammin Ikkunatehdas on jo 1960-luvulta lähtöisin toiminut ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Pientaloasiakkaat, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet saavat Lammin Ikkunalta aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.