Lammin ulko-ovi 105

0.00 €

Lammin ulosavautuvat lämpöulko-ovet sopivat yhtä hyvin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Karmisyvyyksiä on useita: 121, 135, 165 ja 190 mm. Karmin innovatiivinen kynnysratkaisu toimii myös ns. invakynnyksenä. Ovissa on vakiona 3K-eristyslasi kahdella selektiivilasilla ja molempien lasivälien argonkaasutäytteellä.

Elementin keskimmäinen lasi on Stippolyte- koristelasi. Ovet ovat sisälle- ja ulospäin HDF-levypintaisia. Lämpöoven lämmin ja luja levyrakenne muodostuu molemminpuolisista viiluista ja alumiinilevyistä, joiden eristeenä toimii polystyreenilevy. Voit valita vakio 70mm rungon lisäksi nyt myös 90mm vahvan PLUS –rakenteen.

Lammin Ikkuna Oy

http://www.lammin.fi

Lammin Ikkunatehdas on jo 1960-luvulta lähtöisin toiminut ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Pientaloasiakkaat, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet saavat Lammin Ikkunalta aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.