Lammin ulko-ovi 105

0.00 €

Lammin ulosavautuvat lämpöulko-ovet sopivat yhtä hyvin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Karmisyvyyksiä on useita: 121, 135, 165 ja 190 mm. Karmin innovatiivinen kynnysratkaisu toimii myös ns. invakynnyksenä. Ovissa on vakiona 3K-eristyslasi kahdella selektiivilasilla ja molempien lasivälien argonkaasutäytteellä.

Elementin keskimmäinen lasi on Stippolyte- koristelasi. Ovet ovat sisälle- ja ulospäin HDF-levypintaisia. Lämpöoven lämmin ja luja levyrakenne muodostuu molemminpuolisista viiluista ja alumiinilevyistä, joiden eristeenä toimii polystyreenilevy. Voit valita vakio 70mm rungon lisäksi nyt myös 90mm vahvan PLUS –rakenteen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lammin Ikkuna Oy

http://www.lammin.fi

Lammin Ikkunatehdas on jo 1960-luvulta lähtöisin toiminut ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Pientaloasiakkaat, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet saavat Lammin Ikkunalta aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.