Landmann Grillchef Heron 3.0 kaasugrilli (12220)

Grillausala: 56,5 x 39,5 cm
Mitat: 126/79 x 110 x 56 cm (l x k x s)
Teho: 10,5 kW

Kaasugrilli kolmella polttimella. Useimmat osat ovat emaloitu kestämään kovaa kulutusta. Alaslaskettavat sivuhyllyt helpottamaan varastointia. Työskentelytaso 85 cm. 

Emaloidut osat ovat:

  • grillausritilät 
  • lämpöhyllyt
  • grillin kulho ja lämmönjakolevyt

Landmann

http://www.landmann.fi

Mies joka 1960-luvulla toi Saksaan 30.000 kanadalaista grilliä joutui kaikkien liikemiesten silmissä naurunalaiseksi. Tänään voisi vanhan fraasin omaisesti todeta, että se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Nimittäin tämä toimenpide loi Eurooppaan aivan uuden kaupallisen markkina-alueen joka on vuosien saatossa kasvanut valtavan suureksi.

Landmannin valikoima on laaja. Siitä on helppo löytää kaikki mitä tarvitset grillaamiseen. Landmann valikoimassa on myös hyviä lahjaideoita grillauksen ystäville. Landmann tuotteet edustavat laatua. 

Konttorimme ja showroomimme sijaitsee Helsingin Kannelmäessä Laulukujalla aivan ostoskeskus Kaaren vieressä. Skandinavian pääkonttorimme ja varastomme sijaitsee Keski-Ruotsissa, Skillingarydissä. Tuotteisiimme ja grillaukseen liittyvissä asioissa teitä palvelee mielellään Landmann Finlandin henkilökunta.