Oilon Hybridivaraaja

0.00 €

Hybridilämmitys tarkoittaa useamman eri energialähteen hyödyntämistä lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen eri vuodenaikoina. Hybridijärjestelmässä pyritään ympäristöystävälliseen ja tehokkaaseen energian tuottamiseen.

Jos olet öljylämmittäjä, voit pienentää lämmityskulujasi lisäämällä esimerkiksi ilma-vesilämpöpumpun tai aurinkokeräimet vanhan järjestelmäsi rinnalle. Hybridilämmityksen ydin on Oilon-hybridivaraaja, johon eri lämmitysmuodot on helppo liittää. Aurinkokeräimien avulla kesäaikainen lämmin käyttövesi tuotetaan edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Talven kovimmilla pakkasilla lisälämmönlähteenä käytetään öljylämmitystä tai sähkölämmitystä.

Oilon

http://www.oilon.fi

MISSIOMME on tarjota ympäristöystävällistä energiaa asiakkaillemme. VISIOMME on tuottaa kestävän kehityksen mukaisia energiaratkaisuja asiakkaillemme. Osana Oilon-konsernia myös Oilon Home on sitoutunut toteuttamaan Oilonin missiota ja visiota. Oilon Home on erikoistunut pientalojen ja kiinteistöjen lämmitykseen. Tarkoituksemme on auttaa asiakastamme löytämään juuri hänen kotiinsa sopiva ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen mukainen lämmitysratkaisu. Yhteistyökumppaneillemme tarjoamme luotettavan partnerin kehittämiä suomalaisia lämmitysjärjestelmiä. Panostamme erityisesti asiakkaittemme koulutukseen, huollon ja varaosapalvelun toimivuuteen. Tehtaamme sijaitsee Hollolassa, jossa meitä työskentelee 45 henkilöä kodin lämmityksen parissa. Lämmitämme jo yli 300.000 pientaloa Suomessa, se kertoo asiakkaittemme luottamuksesta meihin!