MAINOS

Panasonic HE/PKE-sarja

0.00 €

Panasonicin HE-ilmalämpöpumput ovat vuoden 2014 -mallistomme monipuolisimpia, ja ne tarjoavat kotiisi ja vapaa-ajan asuntoosi täydellistä käyttömukavuutta. Niissä on muun muassa ylläpitolämpö, nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus ja älykäs Econavi-järjestelmä, joka säätelee niin lämmitystä kuin jäähdytystäkin auringonvalon mukaan. Saat siis enemmän tehoa entistä paremmalla hyötysuhteella.

HE-ilmalämpöpumppusarjassa on kaksi mallia, 80–140 m2 ja 90–160 m2 asuntoihin. Tyylikkäät ja hiljaiset laitteet eivät säiky kovaakaan talvea.

Molempien ilmalämpöpumppujen hyötysuhde on erinomainen, ja energialuokka A++. HE12-mallin lämmitysteho on yksi markkinoiden suurimmista, peräti 7,75 kW.

Ilmalämpöpumpuissa on liitäntämahdollisuus KNX-väyläsovittimelle. Se mahdollistaa tietoliikenteen ja laitteiden liittämisen ulkopuolisiin talotekniikkaohjelmiin ja -laitteisiin. Saatavana on myös 42 ohjelman viikkoajastin. Tällä Panasonic-ilmalämpöpumpulla on neljän vuoden täystakuu.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Panasonic

http://www.panasonic.com/fi/consumer/

Panasonic Corporation on yksi maailman merkittävimmistä elektroniikka-alan valmistajista ja yksi maailman suurimmista yrityksistä.