Pipelife Kaksoisviemäröinti-imeytyspaketti

0.00 €

Kaksoisviemäröinti-imeytysputkistopakettiin on kerätty kaikki yhden kiinteistön harmaiden jätevesien maahanimeyttämiseen tarvittavat tarvikkeet sekä umpisäiliö wc-vesien talteenottoon. Imeytysputkistopaketti vaatii asennuskohteelta sopivan vettäläpäisevän maaperän sekä suotuisat olosuhteet pohjavesien suhteen. Oikeaan paikkaan rakennettuna kaksoisviemäröinti-imeytysputkistopaketti täyttää jätevesiasetuksen kaikki vaatimukset.

  • Paketti sisältää 1m³ -saostussäiliön, jakokaivon, tarvittavat imeytysputket ja suodatinkankaan sekä 5m³ Matala-umpisäiliön
  • Helppo asentaa. Jakokaivo helpottaa puhdistusjärjestelmän sijoittamista tontille ja hultoa käytön aikana
  • Ei vaadi sähkö
  • Huolto tapahtuu helposti imuautolla
  • Umpisäiliö on varma ratkaisu wc-vesien talteenottoon
  • Mitat: Umpisäiliö: 1800x1800x3000, 1010 imeytysputkistopaketti: 1600×2000

LVI-numero: Matala-umpisäiliö: 3664 512, 1010 Imeytysputkistopaketti: 3625 420

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava muovi- ja putkituotevalmistaja

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet.

Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.