Pipelife Panospuhdistamo V6

9485.00 €

Panospuhdistamo on jäteveden puhdistusmenetelmä kotitalouksille tai jatkuvassa käytössä oleville vapaa-ajan asunnoille. Panospuhdistamo on sähkötoiminen laite, joka vaatii ajoittaista huoltoa saavuttaakseen parhaat mahdolliset puhdistustulokset.

V6 -panospuhdistamo valmistetaan Suomessa ja se on kehitetty yhdessä Euroopan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sen puhdistustehon ovat tutkineet puolueettomat ja eurooppalaisittain arvostetut saksalainen PIA-instituutti, sekä Van Hall Instituut Hollannista. Lue V6 -panospuhdistamon puhdistusprosessin tarkempi kuvaus täältä.

  • Pitkä huoltoväli ja tehokas puhdistaja luokkansa suurimman selkeytys- ja prosessisäiliön ansiosta
  • Huoltotarve vain kerran vuodessa
  • Suunniteltu max. 180m2 kohteisiin (asukasvasteluku 6 henkilöä)
  • V6 -panospuhdistamolle on 12 kk käyttötestissä myönnetty CE-merkintä. Lue lisää
  • 12 vuoden tiiveys- ja materiaalitakuu
  • Kaikkiin Pipelifen panospuhdistamoihin kuuluu GSM-etävalvonta vakiona
  • Avaa tästä V6 -panospuhdistamon asennus- ja käyttöohje

Mitat: 2500 x 3000 x 1600

Paino: 300 kg

LVI-numero: 3625 506

Lue juttu referenssikohteesta tästä

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava muovi- ja putkituotevalmistaja

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet.

Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.