RauHeat Lattialämmitys

0.00 €

RauHeat lattialämmitysratkaisu on turvallinen hankinta, joka pitää sisällään alan parhaimmat komponentit. Suunnittelijoillamme ja asentajillamme on usean vuoden kokemus lattialämmitysratkaisujen toteuttamisesta ja myyntiorganisaatiomme on valmiina auttamaan kaikissa projektiin liittyvissä asioissa. Kannamme vastuumme myös asennuksen jälkeen ja olemme tavoitettavissa ja paikalla kun meitä tarvitaan, oli kyse käytönopastuksesta tai mistä tahansa järjestelmään liittyvästä asiasta.

RauHeat lattialämmitysratkaisun asentaa aina valtuutettu asentajamme. Asentaja varmistaa sen, että putkitukset tehdään juuri suunnitelman mukaan mistään tinkimättä ja kaikki olosuhteet huomioon ottaen. RauHeat valtuutetuilla asentajilla on usean vuoden kokemus vesikiertoisten lattialämmitysratkaisujen asentamisesta.

RauHeat Oy

http://www.rauheat.fi/

auHeat Oy on suomalainen 1999 perustettu laadukkaiden LVI tuotteiden maahantuontiyritys, jonka päätuotteina ovat eristetyt alueputkijärjestelmät, maalämmön siirtoputkistot sekä vesikiertoiset lattialämmitysjärjestelmät. Yhtiön menestystekijöitä ovat täsmälliset ja nopeat toimitukset, alan parhaimmat tuotteet sekä asiakaslähtöinen henkilöstömme, joka on aktiivisesti mukana järjestelmien suunnittelusta asennukseen. Monet tuotteistamme ovat saanet alkunsa aktiivisesta vuorovaikutuksesta LVI-urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa lopputuloksena suomen olosuhteisiin toteutetut laadukkaat ja asennusystävälliset tuotteet.