Sun Sauna Karmiton lasiovi

0.00 €

Sun Saunan karmittomat lasiovet viimeistelevät saunaosaston laadukkaasti ja tyylikkäästi. Laajasta ovivalikoimastamme löytyy sopiva ovi jokaiseen saunaan.

Karmiton lasiovi saunaan

  • Sun Saunan karmittomassa lasiovessa ei ole lahoavia puukarmeja. Saunan lasioven saranat kiinnitetään suoraan oviaukon laatan pintaan, laatan alla on oltava vahva harkko- tai puurakenne oven kiinnitystä tukemassa.
  • Lasioven saranassa on keskittävä jousimekanismi (toleranssi +/- 15 mm), jonka ansiosta erillistä lukkoa oveen ei tarvita. Saranan jousi vetää saunan oven kiinni noin 20 asteen kulmasta.
  • Lasioven saranat ja nuppivedin ovat kromattuja ja hyvin yhteensopivia lasin sekä väliseinän ja oviaukon laatoituksen kanssa. Lasisen oven pelkistetty tyyli sopii hyvin yhteen erilaisten saunan sisustuskokonaisuuksien kanssa.
  • Karmittoman saunan lasioven sävyvaihtoehdot ovat: pronssi, savunharmaa, kirkas ja satiini
  • Kaikki lasiovemme valmistetaan mittatilaustyönä

Sun Saunan Kotikylpylä-ovi

Kotikylpylä-mallin saunan lasiovi on ratkaisu sinulle joka haluat sauna- ja pesuhuonetilaan näyttävän oviratkaisun, mutta lasista väliseinää ei ole mahdollista syystä tai toisesta tilaan sijoittaa. Kotikylpylä-lasiovessa ovilehti on toteutettu 2-lehtisenä. Tämä lasioviratkaisu tuo lisää lasipintaa ja yleensä ratkaisua käytetäänkin leveissä oviaukoissa (aukon leveys yli 840 mm).

Oviaukon leveyden kasvaessa nousee myös ovilehden paino. Yksilehtinen leveä ovi vaatii monesti lisäsaranan ja ovi vie käytettäessä myös enemmän tilaa verrattuna kätevään Kotikylyplä-lasioveen! Kotikylpylä-mallin lasiovea voidaan käyttää myös esimerkiksi pesu- ja pukuhuoneen välisenä ovena ja oven aukkokorkeuden kasvaessa on oven päälle mahdollista sijoittaa myös kattoon alumiinilistalla kiinnitettävä ylälasi.

Toimitussisältö:

  • Pääovilehti + sivuovilehti (esim. 900 mm leveässä oviaukossa pääovilehti on yleensä 700 mm leveä ja sivuovilehti 200 mm leveä)
  • Lasien sävyvaihtoehdot pronssi, savunharmaa, kirkas ja satiini
  • Lisävarusteena oven päälle alumiinilistalla kiinnitettävä ylälasi (ylälasin korkeus riippuu oviaukon kokonaiskorkeudesta)
  • Paketti sisältää myös saranat, vetimen, kiinnitysruuvit/proput sekä lasiseinän-/lasioven hoitopakkauksen

Lue lisää >

Jaa sosiaalisessa mediassa