Sun Sauna Swing

0.00 €

Swing-malliston lauteet ovat perinteistä laudemuotoilua yhdistettynä nykypäivän käyttövaatimuksiin. Laudemalliston lauderallien rakenne on suljettujen lautapäätyjen ansioista erittäin kestävä, helppohoitoinen sekä hygieeninen.

Swing-Kotikylpylä on puhtauden ja helppohoitoisuuden edelläkävijä

Swing-lauteiden ehdoton etu on hygieenisyys ja puhtaanapidon helppous. Lauderallin rakenteessa ei ole lainkaan sidelistoja, minkä ansiosta saunan lauteiden puhtaanapito on entistä helpompaa. Suljetun laudepuun päädyn ansiosta laudelautojen päät eivät pääse halkeilemaan kovassakaan käytössä!

Swing-laude-elementit on helppo ja nopea asentaa. Rallit ovat valmiiksi mitoitettuja, ja ne ovat pikakiinnikkeillä lauderungoissa kiinni. Pikakiinnikkeissä on myös saranamekanismi jonka avulla laude-elementit voidaan jättää pystyasentoon kuivumaan saunomisen tai lauteiden pesemisen jälkeen. Myös laudepaketin rungot kiinnitetään pikakiinnityksillä suoraan saunan seiniin.

Swing-lauteet on nopea asentaa

Lauteet toimitetaan kotiinkuljetettuina. Valmiit laude-elementit on helppo ja nopea asentaa. Oikein mitoitettu laude sopii millintarkasti saunasi tilaan, joten lauteen asennus vie aikaa vain 1–2 tuntia.

Swing-lauteet on helppo pitää puhtaana

Siivoamisen helpottamiseksi sekä ralleissa että rungoissa on pikakiinnitykset, joiden ansiosta laude on irroitettavissa ja koottavissa takaisin paikoilleen muutamassa minuutissa. Enää ei ole syytä kontata lattialla tai siirtää saunan siivousta ensi viikolle. Siivoaminen on nyt hauskaa!

Laudemateriaalit

 • tervaleppä
 • lämpökäsitelty haapa

Ylä- ja alalauteen rallit

 • Rallien syvyydet ylä- ja alalauteessa ovat 400, 500 ja 600 mm.
 • Materiaaleina ovat tervaleppä ja lämpökäsitelty haapa.
 • Istuinkorkeus on vapaa, koska lauteessa ei ole jalkoja. Suosittelemme kuitenkin ylälauteen ja katon väliin jätettävän 1100–1200 mm.

Selkänojat ja väliritilä

 • Ylä- ja alalauteen välisen ritilän ansiosta lastenkin on turvallista saunoa. Materiaali on sama kuin ralleissa.
 • Selkänojat ovat kallistettuja, joten istuma-asento on tukeva ja ergonominen.

Runko ja kiinnitystarvikkeet

 • Laudepaketti sisältää lauteen rungon, kiinnitystarvikkeet sekä vanerilappuja sovitusta varten.
 • Runko on havuliimapuuta (42×66 mm) ja vaneria.
 • Ruuvit ovat sähkösinkittyjä tai messinkipäällysteisiä, kosteissa tiloissa hyvin kestäviä.

Jakkarat

 • Jakkara (400×765 mm) sisältyy laudepakettiin, ellei tarjouksessa toisin mainita. Materiaalina on tervaleppä tai lämpökäsitelty puu.
 • Saatavilla on myös jakkara (400×565 mm) tai 2-nousuinen jakkara (550×565 mm ja 550×765 mm) sekä erikoismittaisia nousutasoja.
 • Jos lauteen korkeus on yli 1050 mm, tai tilaan mahtuu leveämpi jakkara, suosittelemme 2-nousuista jakkaraa tai erikoismittaista nousutasoa.

Ennen panelointia kannattaa huomioida

Ylälauteiden vahvikkeiden korkeus

Laudevahvikkeiden keskikohta asennetaan 990 mm (laudekorkeus 1050 mm) tai 1090 mm (laudekorkeus 1150 mm) korkeuteen lattiasta.

Alalauteen kiinnitys

Vahvikkeen keskikohta asennetaan 570 mm (laudekorkeus 1050 mm) tai 670 mm (laudekorkeus 1150 mm) korkeuteen lattiasta.

Selkänojan asennuskorkeus

Selkänojan alareuna asennetaan n. 125 mm korkeuteen ylälauteen pinnasta. Selkänojan yläreuna on 1430 mm (laudekorkeus 1050 mm) tai 1530 mm (laudekorkeus 1150 mm) korkeudella lattiasta. Selkänojat eivät vaadi vahvikkeita paneeleiden alle. Muistathan tarkistaa jo lauteiden suunnitteluvaiheessa, että selkänoja mahtuu saunan ikkunoiden alapuolelle.

Lue lisää >

Jaa sosiaalisessa mediassa