Sunsystems Calpe-katosmarkiisi

0.00 €

Calpe on pergola-tyyppinen katosmarkiisi, joka kattaa suuretkin terassit ja patiot. Rakenteensa ansiosta yhdellä markiisilla voidaan kattaa peräti 38-49m2 kokonaisala, katosmarkiisin mallista riippuen. Katosmarkiisissa kangas laskostuu kauniisti aaltokuvioon. Calpe-katosmarkiisi valmistetaan joko markiisi- tai screenkankaasta.

Calpe-katosmarkiisi on saatavana joko kattoon kiinnitettävänä versiona tai omilla etujaloillaan. Calpe-katosmarkiisia voidaan käyttää joko naruohjauksella tai moottorilla. Moottoriin on saatavana aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka suojaa markiisia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.