Sunsystems Screenkaihdin SK300

0.00 €

SK300 screenkaihdin sopii erityisesti yksityisiin koteihin. Screenkaihdin on tyylikäs ja mitoiltaan hieman SK500-screenkaihdinta pienempi. Sirosti muotoiltu alumiinikasetti suojaa screenkangasta ja näyttää tyylikkäältä. Uusi muotoilu sopii paremmin myös pienempiin ikkunoihin. SK300 screenkaihdin on erinomainen ulkopuolinen aurinkosuoja, kun halutaan säilyttää maisema mutta poistaa kuumuus.

SK300-screenkaihtimen maksimileveys on 2,5 metriä ja korkeus voi olla maksimissaan 2,7 metriä. Sarjaankytkettynä yhdellä moottorilla päästään enintään 7,5 metrin leveyteen (maksimissaan kolme kaihdinta).

Screenkaihtimia voidaan ohjata ryhmissä tai erikseen esimerkiksi kaukosäätimellä. Screenkaihtimet saadaan myös automatisoitua niin että kaihtimet säätyvät auringon mukaan

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.