MAINOS

Sunsystems SK800Zip Screenkaihdin

0.00 €

Screenkaihdin on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Ulkopuolelle asennetuilla screenkaihtimilla voidaan estää sisälle suuntautuvasta auringon säteilystä peräti 95%. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin. Ulkopuolisen screenkaihtimen avulla sisälämpötila pysyy miellyttävän viileänä, vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa. Screenkaihtimet vähentävät oikeanlaisella käytöllä koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80%.

Tehokas ja monipuolinen SK800-screenkaihdin sopii suuriin ja pieniin ikkunoihin joko kotiin tai julkisiin rakennuksiin. SK800 screenkaihtimen alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Ainutlaatuisen zip-mekanismin avulla kangas pysyy kovallakin tuulella jäykissä mutta pienikokoisissa sivuohjausprofiileiissa. Kangas pysyy kireänä koko matkalta ylhäältä alas, eikä pääse lepattamaan.

SK800Zip screenkaihtimen maksimileveys on 5,0 metriä ja maksimikorkeus 5,0 metriä. Moottoroituja screenkaihtimia voidaan ohjata ryhmissä tai erikseen esimerkiksi kaukosäätimellä tai kytkeä yleisimpiin talonohjausjärjestelmiin (esim. KNX, Control4). Screenkaihtimiin on saatavana myös oma automatiikka, jonka avulla kaihtimet säätyvät esimerkiksi auringonpaisteen mukaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.