Sunsystems Tess-screenkaihtimet 101/421

0.00 €

Tess 101 ja 421 -screenkaihtimet ovat tarkoitettu kolmiomallisten ikkunoiden aurinkosuojaukseen. Tess-screenkaihtimet ovat aina moottorikäyttöisiä ja niihin voidaan yhdistää radio-ohjaus.

Tess 101 on sisäkäyttöön tarkoitettu screenkaihdin, joka on varustettu patentoidulla kankaan kiristysmekanismilla. Screenkaihdin voidaan asentaan sekä vaakatasoon että pystysuoralle pinnalle ja sillä pystytään peittämään 9 m2 ala.

Tess 421 on ulkokäyttöön tarkoitettu screenkaihdin, jossa on lisäksi kangasta suojaava alumiinikasetti. Myös Tess 421 on aina moottoroitu ja se kattaa 9 m2 alueen.

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.