Tähtisaunat Original

Laudemalliston lippulaiva Original tarjoaa mukavuutta saunomiseen. Ajattoman tyylikkään Original-laudemalliston muhkea ja mukava muotoilu on pitkän kehitystyön tulosta. Kaarielementit liimataan ja valmistetaan laudetehtaallamme Hollolassa joka takaa todella korkean laadun ja öljyttynä pitkän iän. Kaikki myös viimeistellään käsin.

Original-laudemalliston selkänojakulmassa on erityisesti kiinnitetty huomiota sen ergonomiseen muotoiluun, joka on pehmeän pyöreä nojattaessa. Ylälauteen etureuna on massiivisen tukeva ja pyöreytensä ansiosta miellyttävän tuntuinen istuttaessa. Selkänoja on suunniteltu tukemaan ergonomisesti ristiselkää. Selkänojan kulma on 15 astetta.

Koko mallisto on myös helppo pitää puhtaana. Ala-ja ylälaude elementtejä ei ruuvata kiinni runkoihin, vaan ne lepää suoraa runkojen päällä. Jalkalauderungot on Tähtisaunojen teettämien palkkikenkien päällä, joten rungot pystyy purkaa siivouksen ajaksi pois ilman työkaluja. Jalkalaude-elementit kasataan sopivan kokoisiksi tehtaalla, purettavuutta ajatellen. Joten älä pelkää kysyä tarjousta esim. ylälauteen jälkeen koko saunan peittävästä alalauteesta.

Ylälauteen vakiosyvyys on 540mm, tehdään myös 630mm ja 720mm syvänä. Laudemalleina Suora, L-Laude ja U-Laudemallit, vastakkainistuttavana Suora/L-Mallina. Isoihin edustussaunoihin vaikka ”Neliö” malli, jonka ylälauteet kiertää koko saunan läpi.

Materiaalivaihtoehtoina on Original mallissa seuraavaa:

  • Lämpöhaapa 88x28mm
  • Lämpöhaapa 140x28mm
  • Tuija 90x26mm
  • Tuija 140x26mm
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tähtisaunat

http://www.tahtisaunat.fi/

Tähtisaunat on vuonna 2001 perustettu yritys joka valmistaa ja toimittaa saunat "Löylykauha käteen"-periatteella. Saunapaketit kootaan korkealaatuisista Vellamo-lauteista, Magnum-kiukaista ja Cariitti-kuituvaloista. Saunat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja pohjapiirrustusten mukaisesti parhaista materiaaleista.

Olemme suomalainen Avainlippu ja Desing From Finland tunnustukset saanut yritys. Teemme lauteet Hollolassa 100% suomalaisena käsityönä.