Timapuu Kota 12

0.00 €

Kota 12 on malli, joka sijoittuu pieneenkin pihaan sopivien kompaktien mallien ja juhlavan kokoisten suurten kotien väliin. Tila riittää erinomaisesti noin 20 henkilön viihtymiseen ja täällä mahtuu yöpymään useampi henkilö. Kotaan voidaan räätälöidä leveämmät penkit, jolloin ne toimivat tarpeen mukaan vuoteina. Kodasta saa siis mukavan tukikohdan kalastus-, metsästys- tai retkeilyporukalle.

Peruspaketti

Lämpöelementti-ikkunat neljällä seinällä (yksi ikkunoista avattava), penkit ympäriinsä (kolmella takimmaisella seinällä penkkien syvyys 70 cm), lattiarallit, upotettu lukko, kelopuiset ovenkahvat, grafiitinmusta palahuopakate.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Timapuu

http://www.timapuu.fi/

Timapuu Oy Marttila on laadukkaita grillikotia, saunoja ja huvimajoja valmistava perheyritys, joka on ollut alalla vuodesta 1995. Osakeyhtiönä olemme toimineet vuodesta 2000. Noin 15 henkilöä työllistävä tehtaamme sijaitsee Torniossa, Suomen Lapissa. Olemme vuosien varrella toimittaneet tuhansia tuotteitamme ympäri maailmaa. Panostamme erityisesti hyvään asiakaspalveluun ja tuotteiden korkeaan laatuun. Tämä on huomattu myös Suomen ulkopuolella. Toimitamme vuosittain tuotteitamme mm. Ruotsiin, Norjaan, Saksaan, Venäjälle, Englantiin ja Ranskaan laatutietoisille asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita viihtyisästä, persoonallisesta ja monikäyttöisestä piharakennuksesta.