Timapuu Kota 6,9

0.00 €

Tällä kodalla luodaan tunnelmaa myös pienemmille tonteille ja kaupunkipihoihin laadusta tinkimättä. Vaikka neliöitä ei ole montaa, on kodassa tilaa jopa 10 hengelle. Neliöihin nähden suuren tilan tunnun takaa 8-kulmainen pohjaratkaisu, jonka ansiosta istuma- ja lattiatilaa on 6-kulmaista enemmän.

Peruspaketti

Lämpöelementti-ikkunat neljällä seinällä (yksi ikkunoista avattava), penkit ympäriinsä, lattiarallit, upotettu lukko, kelopuiset ovenkahvat, grafiitinmusta palahuopakate.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Timapuu

http://www.timapuu.fi/

Timapuu Oy Marttila on laadukkaita grillikotia, saunoja ja huvimajoja valmistava perheyritys, joka on ollut alalla vuodesta 1995. Osakeyhtiönä olemme toimineet vuodesta 2000. Noin 15 henkilöä työllistävä tehtaamme sijaitsee Torniossa, Suomen Lapissa. Olemme vuosien varrella toimittaneet tuhansia tuotteitamme ympäri maailmaa. Panostamme erityisesti hyvään asiakaspalveluun ja tuotteiden korkeaan laatuun. Tämä on huomattu myös Suomen ulkopuolella. Toimitamme vuosittain tuotteitamme mm. Ruotsiin, Norjaan, Saksaan, Venäjälle, Englantiin ja Ranskaan laatutietoisille asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita viihtyisästä, persoonallisesta ja monikäyttöisestä piharakennuksesta.