Elfoil Varaava Lattialämmitys

Varaava lattialämmitys perustuu lattiarakenteeseen asennettuihin AS·MI-lämpökaapeleihin. Lämpö siirtyy pintalattiaan joko suoraan tai lattian rakenteiden kautta. Lämmin lattiapinta luovuttaa noin puolet lämmöstään lämpösäteilynä ja loput suoraan huoneilmaan. Lämpösäteily siirtyy huoneen seiniin, huonekaluihin ja muihin esineisiin, jotka puolestaan luovuttavat lämpöään edelleen huoneilmaan.

Varaava lattialämmitys vaatii melko paksun (6-10 cm) betonilaatan, joten se ei sovellu kevytrakenteisiin lattioihin. Se ei myöskään sovellu jälkiasennuksiin eikä saneeraukseen, koska kaapeli asennetaan lattialaatan sisään.

0.00 €

Elfoil Oy

http://www.elfoil.fi/

Elfoil Oy on vuonna 1981 perustettu sähkölämmityslaitteisiin erikoistunut yritys. Valmistamme itse ALSON -katto- ja lattialämpöelementtejä Lahdessa sijaitsevalla tehtaallamme. Lisäksi tuomme maahan lukuisia erilaisia sähkölämmityslaitteita sekä kiinteistö- että teollisuuskäyttöön. Myymme kaikkia tuotteitamme tukkukauppiaana sähköurakoitsijoille, muille tukkuliikkeille ja teollisuudelle kaikkialla Suomessa. ALSON-elementtejä viemme lisäksi moniin maihin eri puolilla maailmaa.