Landmann 12713

Parilagrilli metallivaunussa, jossa kaksi sivuhyllyä, valurautainen grillausritilä, paistolevy ja lämmönjakolevy. Grillissä on kolme (3) valurautapoltinta, integroitu sytytysjärjestelmä jokaisessa polttimossa, erillinen rasvapelti, ruostumatonta terästä olevat kupu ja etupaneeli.

Grillin jykevät valurautapolttimet ovat pitkäikäisiä käytössä ja valurautaritilät varaavat enemmän lämpöä kuin teräksiset mahdollistaen siten mahdollisimman monipuolisen ruoan valmistuksen. Grilli ei tarvitse laavakiviä. Grillissä on erillinen paistolevy kypsentämistä ja esim. vihannesten valmistamista varten ja varsinainen valurautainen grillausritilä itse lihan, kalan, kanan yms. valmistamista varten. Lämmönjakolevy tasoittaa lämpöjakauman ja takaa hyvän grillaustuloksen.

Tämä grilli on tyylikäs ja hyvälaatuinen. Sopii hyvin vaativammallekin käyttäjälle.

  • Teho: n. 10,8 kW
  • Grillausala: 64 x 49 cm
  • Mitat: 132 x 116 x 57 cm (pit x kork x syv)

0.00 €

Landmann

http://www.landmann.fi

Landmannin historia Mies joka 1960-luvulla toi Saksaan 30.000 kanadalaista grilliä joutui kaikkien liikemiesten silmissä naurunalaiseksi. Tänään voisi vanhan fraasin omaisesti todeta, että se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Nimittäin tämä toimenpide loi Eurooppaan aivan uuden kaupallisen markkina-alueen joka on vuosien saatossa kasvanut valtavan suureksi. Eräällä... Henkilökunta Tuotteisiimme ja grillaukseen liittyvissä asioissa teitä palvelevat Landmann Finlandin henkilökunta. Tuotteet Landmannin valikoima on laaja. Siitä on helppo löytää kaikki mitä tarvitset grillaamiseen. Landmann valikoimassa on myös hyviä lahjaideoita grillauksen ystäville. Landmann tuotteet edustavat laatua