Polaris Sportsman 800 EFI Forest 6×6

Sportsman 6×6 soveltuu kuusipyörävetonsa ansiosta erittäin vaativaan maastokäyttöön. Se on markkinoiden ylivoimaisesti paras etenijä vaikeakulkuisessa ja jyrkkämäkisessä maastossa. Sen 100 % automaattinen 6×6-veto on markkinoilla ainutlaatuinen ja vertaansa vailla. ”Big Bossin” kipattavalla lavalla voi kuljettaa jopa 363 kg tavaraa, ja sen vetokyky jarruttomalle peräkärrylle on huikeat 965 kg. Kaikki pyörät on erillisjousitettu. Vakiovarusteena sähkövinssi, metallinen pohjapanssari ja etutavaratila. Sportsman 6×6 on käytössä useiden maiden puolustusvoimilla, sähköyhtiöillä ja palo-/pelastuslaitoksilla sen uskomattoman hyvän etenemiskykynsä ja kuljetuskapasiteettinsä ansiosta. Väri vihreä. Saatavana myös EUT-traktorimallina.
Huom! Myös 6×6-malliin on saatavana Prospector-telasarja, jonka avulla sen etenemisominaisuudet talven hangilla ovat omaa luokkaansa.

14490.00 €

Brandt-Polaris Oy

http://www.polaris.fi/

Polaris on yhdysvaltalaisen Polaris Industriesin valmistama moottorikelkkamerkki. Valmistus alkoi vuosina 1955–1956 pienessä Roseaun kaupungissa Minnesotan osavaltion pohjoisosissa, missä yksi yrityksen suurimmista tehtaista sijaitsee vielä nykyäänkin.


Polaris kehitti 1980-luvulla moottorikelkkohinsa maailman ensimmäisen erillisjousituksen, jota käytetään jossain muodossa lähes kaikissa nykyaikaisissa moottorikelkoissa vielä nykyäänkin. Vuonna 1985 Polaris alkoi valmistaa ja markkinoida myös ATV -maastoajoneuvoja ja 1998 tuotevalikoímaan lisättiin Victory-moottoripyörät. Polaris Industries omistaa myös Indian Motorcycle yhtiön, joka on tunnettu yhdysvaltalainen moottoripyörävalmistaja. Polaris omistaa myös osia itävaltalaisesta KTM-moottoripyöräyhtiöstä.