Sunsystems SK800Zip Screenkaihdin

Screenkaihdin on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Ulkopuolelle asennetuilla screenkaihtimilla voidaan estää sisälle suuntautuvasta auringon säteilystä peräti 95%. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin. Ulkopuolisen screenkaihtimen avulla sisälämpötila pysyy miellyttävän viileänä, vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa. Screenkaihtimet vähentävät oikeanlaisella käytöllä koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80%.

Tehokas ja monipuolinen SK800-screenkaihdin sopii suuriin ja pieniin ikkunoihin joko kotiin tai julkisiin rakennuksiin. SK800 screenkaihtimen alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Ainutlaatuisen zip-mekanismin avulla kangas pysyy kovallakin tuulella jäykissä mutta pienikokoisissa sivuohjausprofiileiissa. Kangas pysyy kireänä koko matkalta ylhäältä alas, eikä pääse lepattamaan.

SK800Zip screenkaihtimen maksimileveys on 5,0 metriä ja maksimikorkeus 5,0 metriä. Moottoroituja screenkaihtimia voidaan ohjata ryhmissä tai erikseen esimerkiksi kaukosäätimellä tai kytkeä yleisimpiin talonohjausjärjestelmiin (esim. KNX, Control4). Screenkaihtimiin on saatavana myös oma automatiikka, jonka avulla kaihtimet säätyvät esimerkiksi auringonpaisteen mukaan.

0.00 €

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

Sunsystems on sisäpuolisten ja ulkopuolisten aurinkosuojien toimittaja. Tarjoamme korkeaa laatua ja toimivia ratkaisuja. Toimimme sekä valmiiden ratkaisujen toimittajana että myös aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppana. Sunsystems on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Aurinkosuojauksella saadaan aikaan selvää säästöä jäähdytyksessä. Lisäksi oikein suunnitellulla auringonvalon hallinnalla saadaan tilaan paljon toimivuutta ja viihtyvyyttä sekä luodaan tunnelmaa. Markiisit antavat rakennuksellesi tai terassillesi tyylikkyyttä ja aivan uuden käyttöarvon. Energiaa säästävät aurinkosuojat ja sisustukseen sopivat kaihtimet säätelevät tilan lämpöä ja valoisuutta.