Jeld-Wen CLASSIC C1850 pariovi

1970.00 €

Näyttävä Classic-ulko-ovi on tyylikäs ja harkittu pääsisäänkäynti, joka huokuu 1800-luvun arkkitehtuurin muotokieltä. Classic-ulko-ovien kuviointi on elegantin koristeellista ja ilahduttavan yksityiskohtaista. Molemmin puolin kuvioitu ulko-ovi on osa harkittua sisustusta; oven avautumispuoli on kohokuvioitu ja sulkeutumispuoli uritettu. CE-merkityn oven vakioväri on valkoinen; saatavissa myös 5 perusväriä, NCS-erikoisväri ja 2-värimaalaus. Vakiolasi C1850 W72 ja C1901 W47 ovissa kuviolasi, jonka voi vaihtaa kirkkaaseen tai satiinilasiin. C1881-sarjan ovissa dekor-lasi. Perusovien U-arvo on ≤ 0.7 – 0.9 W/m2K. Voit valita lisävarusteeksi energiapihin Arctic-rakenteen, jolloin energiatehokkuus paranee entisestään! Mallistossa on myös paloa ja ääntä eristäviä ovimalleja. Muista myös painike ja muut lisävarusteet.

JELD-WEN Suomi Oy

http://www.jeld-wen.fi/

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.

JELD-WEN Suomi Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella ja Helsingissä. JELD-WEN työllistää yhteensä noin 270 henkilöä Suomessa.

Olemme Suomalaisen Työn Liiton ja Suomen yrittäjien jäsenyritys, Luotettava Kumppani sekä Pientaloteollisuus PTT ry:n kumppanijäsen. Y-tunnuksemme on 0809955-1.

JELD-WEN Suomi Oy on osa JELD-WEN Northern Europea, joka taas on osa maailmanlaajuista JELD-WEN Inc.:iä.