Jotul S16W

0.00 €

Iso perinteinen tulisija

Jøtul S 16 on perinteinen, muotoilultaan klassinen tulisija, joka sopii asennettavaksi suoralle seinälle. Tyylikkään kokonaisuuden viimeistelee jokin neljästä takkasydämestä: Jøtul I 80 Maxi Harmony, Jøtul I 80 Maxi Panorama, Jøtul I 400 Harmony tai Jøtul I 400 Panorama.

Tulisijassa on kätevä paikka polttopuille. Tulisija vie vähän tilaa ja on helppo pystyttää. Tämä malli sopii asennettavaksi suoralle seinälle tai nurkkaan. Tähän malliin toimitetaan vakiovarusteena mustasta ardesia-liuskeesta valmistettu taso tulipesän etupuolelle.

  • Muotoilultaan perinteinen klassinen tulisija
  • Valurautainen takkasydän
  • Jøtul S 16 sopii asennettavaksi nurkkaan tai suoralle seinälle
  • Puhtaasti polttava
  • Kätevä paikka polttopuille

Jøtul

http://jotul.com/fi/koti

Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja tulisijojen valmistajista. Toiminnassamme on yhdistynyt ylpeys norjalaisesta käsityötaidosta ja taidosta pärjätä hyvin tässä kylmässä maassa jo yli 150 vuoden ajan.

Norjan luonto, kulttuuri ja käsityötaito ovat tärkeitä asioita ja perintönä veressämme. Kiinnostuksemme lämpöä ja lämmitystä kohtaan yhdistyneenä perinteiseen käsityötaitoon ja sen esteettiseen laatuun ovat tärkeitä osasia määriteltäessä Jøtulin olemusta.