Kingspan Therma -runkolevyt (ent. SPU Runkolevyt)

0.00 €

Rungon väliin tulevat eristeet uudisrakentamiseen

Rungon väliin asennettavat Kingspan Therma Runkolevy -eristeet ovat valmiiksi mitoitettu k600 ja k900 -runkojaolle, jolloin niiden asentaminen on helppoa ja nopeaa. Eristeitä löytyy valmiina neljässä koossa:

  • Kingspan Therma TW55 Runkolevy 100 mm (k600 runkojaolle, levykoko 520 x 2600 mm)
  • Kingspan Therma TP10 Runkolevy 100 mm (k900 runkojaolle, levykoko 820 x 2600 mm)
  • Kingspan Therma TW55 Runkolevy 150 mm (k600 runkojaolle, levykoko 520 x 2600 mm)
  • Kingspan Therma TP10 Runkolevy 150 mm (k900 runkojaolle, levykoko 820 x 2600 mm)

Rungon väliin tulevat eristeet asennetaan runkotolppien väliin polyuretaanivaahdolla tiivistäen. Ne soveltuvat puurakenteisten k600/k900 runkojaolla rakennettavien uudisrakennusten ulkoseinien lämmöneristeeksi. 

Eristeiden etuja ovat mm. lämpötaloudellinen tehokkuus, rakenteen yksinkertaisuus ja asentamisen helppous.

Toimivuus

Kingspan Therma -eristeet eivät vety, kutistu, lahoa tai homehdu. Rakenteiden toimivuus pitää aina kuitenkin varmistaa huolella, jos rakenteet ovat altistuneet kosteudelle.

Oikein asennettuna eristeidemme lämmöneristyskyky säilyy pitkään rakennuksen elinkaaressa.

Kingspan -eristeiset ratkaisut täyttävät niille asetetut palomääräykset. Palotilanteessa Kingspan Therma -eristeet hiiltyvät hitaasti, jolloin hiiltynyt kerros hidastaa osaltaan palon läpitunkeutumista eristekerroksessa.

Kingspan Therma -eristeiden toimivuus on todettu useissa puolueettomissa tutkimuksissa, joita ovat suorittaneet muun muassa Tampereen teknillinen yliopisto (TTY) ja Valtion teknillinen tutkimuskeskus (VTT).

Nykyään Suomessa valmistetut Kingspan Sauna- Satu ja lähes kaikki Therma – tuotteemme ovat M1-luokiteltuja. Ne ovat myös CE-tuotemerkittyjä ja niillä on kymmenen vuoden takuu.

Käyttökohteita

Pientalon eristelevy puurakenteisiin ulkoseiniin, joissa k600- tai k900-runkojako.

  • Levykoot: 520 x 2600 mm (Kingspan ThermaTM TW55 Runkolevy, k600-runkojaolle), 820 x 2600 mm (Kingspan ThermaTM TP10 Runkolevy, k900-runkojaolle)
  • Paksuus: 100 mm tai 150 mm
  • Lämmönjohtavuus: λD 0,022 W/mK
  • Pontti: Täyspontti lyhyillä sivuilla, pitkät sivut suorareunaiset
  • Pinnoite: Diffuusiotiivis laminaattipinta molemmin puolin. Huom! Käytettäessä useampaa eristekerrosta päällekkäin, laminaattia ei tule poistaa.

Kingspan Insulation Oy

http://www.spu.fi

Kingspan -lämmöneristeet (ent. SPU Eristeet)

Kingspan Insulation on maailman johtava fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiölevyeristeiden valmistaja. Yritys on osa laajempaa Kingspan Group -konsernia, jonka tuotteisiin kuuluvat markkinoiden tehokkaimmat lämmöneristeet, ympäristöteknologia ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävä teknologia.

Irlannissa 1960-luvun lopulla perustettu Kingspan Group on maailmanlaajuinen toimija, jonka kaikkien toimialojen yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2 miljardia euroa. Vuoden 2015 liikevaihtoennuste on 2,7 miljardia euroa.

Kankaanpäässä SPU Eristeitä vuodesta 1977 asti valmistanut SPU Oy on ollut 1.7.2015 lähtien Kingspan Insulation Oy. Kingspan Insulation Oy tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman tuotteita ja asiantuntijuutta lämmöneristemarkkinoille Pohjois-Euroopassa. Suomen liiketoiminnan lisäksi Kingspan Insulation Oy on vastuussa Ruotsin, Norjan, Tanskan, Viron, Latvian, Liettuan ja Venäjän liiketoiminnasta.

Kingspan -lämmöneristeet

Valikoimiimme kuuluu Kankaanpäässä valmistetut polyuretaanilämmöneristeet eli Therma-tuoteperhe. 

Tuotevalikoimamme on täydentynyt entistäkin tehokkaammilla Kooltherm-tuoteperheen lämmöneristeillä ja seuraavan sukupolven OPTIM-R-tyhjiöeristejärjestelmillä.  

Vanhat tutut joka kodin eristeet kuten Sauna-Satu, Vintti-Iita ja Anselmi ovat edelleen valikoimissamme.

Energiatehokkaita Kingspan-eristeitä käytetään sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Ne soveltuvat lähes kaikkeen lämmöneristämiseen aina lattiasta, seinään ja kattoon.

Vahvaa tuotekehitystä

Jatkuvan tuotekehityksemme ansiosta meillä on valmiit ratkaisut niin kesämökin saunan eristämiseen kuin nollaenergiakerrostalojen rakentamiseenkin. Onnistuneen kehitystyön ansiosta olemme alan markkinajohtaja.

Pidämme huolta ympäristöstä

Normaaleissa rakennuksissa lämmitysenergia muodostaa rakennuksien aiheuttamista ympäristöhaitoista suurimman osan, joten lämmitysenergiaa säästävien tuotteiden oikea käyttö säästää luonnonvaroja tuleville polville. Kingspan-eristeillä energiaa säästävät rakenteet voidaan toteuttaa helposti ja yksinkertaisesti. Olemmekin toimittaneet lämmöneristeet satoihin matala-, passiivi- ja nollaenergiarakennuksiin.

Otamme myös omassa toiminnassamme huomioon ympäristön suojelun. Vuodesta 2000 saakka kaikki käyttämämme sähkö on tuotettu tuulivoimalla.

Suomessa valmistetut Kingspan Sauna- Satu ja lähes kaikki Therma - tuotteemme ovat M1-luokiteltuja.