Koskisen Höylätavara, lehtikuusi

0.00 €

Siperian lehtikuusi on kestävä materiaali rakentamiseen sekä ulko- että sisätiloissa. Lehtikuusi on ekologinen vaihtoehto; hyvin kulutusta ja lahoa kestävää ilman puun käsittelyaineita. Suosituimmat käyttökohteet ovat ulkoverhouslaudat sekä pihakalusteet ja -rakenteet. Se on ympäristöystävällinen ja terveellinen vaihtoehto myös puisiin piharakenteisiin, sillä Siperian lehtikuusen sisältämien uuteaineiden määrä ja laatu tekevät siitä luontaisesti lahonkestävää.

Lehtikuusi on erittäin kaunis puumateriaali. Sen tiukkasyinen ilme ja kaunis ruskeanpunertava väri sopivat mainiosti kohteisiin, joissa tarvitaan persoonallista ja kulutusta kestävää puuainesta. Puuaineen tunnusomaisia piirteitä ovat voimakkaasti kehittyneet sydän- ja kesäpuuosa. Punaisenruskeana sydänpuu erottuu selvästi vaaleasta, ruskeaan vivahtavasta pintapuusta.

Koskisen

http://www.koskisen.fi

Jos me Koskisella jonkin asian tunnemme, se on puu. Sadan vuoden kokemus puutuoteteollisuudessa, matkan varrella karttunutta syvää ymmärrystä materiaalin luonteesta. Tikkuja käsissämme, ripaus pihkaa veressämme. Asiakkaamme eivät osta meiltä pelkästään puuta, he ostavat asennettamme. Pidettyjä lupauksia, sovittuja aikatauluja ja asiantuntemusta, jolla ratkaisemme ongelmia. He ostavat luottamusta ja mutkatonta yhteistyötä. Asiakkaamme arvostavat ettemme tyydy keskinkertaisuuteen. Asenteemme on kasvattanut meille huippuosaamista usean toimialan palvelukseen. Siksi pystymme tarjoamaan paljon: kattavan tuotevalikoiman, huippuluokan teknologian, erinomaisen myyntiverkoston, asiakkaasta aidosti huolehtivan palvelun sekä valmiuden räätälöidä tuotteita. Se ei kuitenkaan riitä, sillä maailma muuttuu. Siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Erinomaisuuden voi saavuttaa vain omistautumalla täydellisesti asialleen. Siksi Koskisen on omistautunut puulle.