Lammin Betoni Mukulakivi

0.00 €

Luonnon mukulakivet ovat viimeistelyyn soveltuvia kauniita ja ikuisia tuotteita, joita voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen. Mukulakivet ovat silmää miellyttäviä sekä väreiltään että muodoiltaan.

Luonnon pyöreät kivet näyttävät kiven pehmeämmän puolensa kauniisti. Seulanpääkivi, Mukulakivi tai Kenttäkivi ovat näiden kivien eri nimityksiä. Mukulakivissä on koko- ja sävyvaihteluja kuten luonnontuotteessa kuuluukin olla. Valikoimissa löytyy neljää eri kivikokoa:

  • Mukulakivi 30 – 50 mm
  • Mukulakivi 50 -100 mm
  • Mukulakivi 100-150 mm
  • Mukulakivi 150 -220 mm
Jaa sosiaalisessa mediassa

Lammin Betoni

Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonisten rakennuskivien valmistukseen keskittynyt yritys. Kansainvälistyvänä konsernina meidät tunnetaan monipuolisesta ladottavien betonikivien ja ympäristöbetonituotteiden valikoimasta ja tinkimättömästä laadusta. Vuonna 1956 perustettu perheyritys on innovatiivisuudellaan ja osaamisellaan raivannut tiensä suomalaisen kivirakentamisen huipulle. Vientitoimintaa meillä on pääasiassa Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. Lammin Betonin liikevaihto oli 12,1 milj. ¤ vuonna 2012. Työntekijöitä on lähes viisikymmentä.