Luminum Grenella vihertorni

178.00 €

Kotiviljelijän tuoteuutuus 2014 ympärivuotiseen lähi-ja kaupunkiviljelyyn, värivaihtoehdot musta ja valkoinen.

Todellinen itsekasvattajan unelma! Halusitpa luoda ruukkupuutarhan tai taimikasvattamon, Grenella vihertorni antaa avaimet onnistumiseen.

Kolmitasoisessa vihertornissa on reilusti tilaa taimi- ja yrttikasvatukseen. Vihertorni pitää myös kaupan yrtit tuoreina kotona.

Vihertornin pyöreä muoto sekä kerrosrakenne maksimoi kasvatuspinta-alan ja mahtuu samalla pieneenkin tilaan.

Grenella vihertornissa on neljä kasvatustasoa, joista kolme on suojattu kirkkaalla akryylillä. Ilmanvaihtoa ja kosteustasapainoa voidaan säätää liukuovien avulla. Vihertorni on liikuteltavissa kolmen kalustepyörän avulla.

Vihertorni toimitetaan osina ja on helppo kasata itse.

  • runko: valkoinen tai musta muovi
  • seinälevyt: kirkas akryyli
  • kasvatustason sisämitat: korkeus 310 mm, Ø340mm
  • sivuille avautuvat ovet kestävyys tasaista kuormaa 30 kg
  • ulkomitat: korkeus 1060 mm, Ø390mm

Kasvivalaisimet ostetaan tuotteeseen erikseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Luminum

http://www.luminum.fi/

Luminum on valaistus- ja pihasisustustuotteiden sekä lähi- ja kaupunkiviljelytuotteiden valmistamiseen, maahantuontiin ja tukkukauppaan keskittynyt yritys. Yrityksen toiminta sekä tuotekehitys perustuvat pitkäaikaiseen ammattitaitoon valaistuksesta, valaisimista ja valaisinsuunnittelusta. Luminum suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia sekä energiataloudellisia pihapiirin ja elinympäristön tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat integroidut valaisimet, muurivalaisimet, kasvivalaisimet, ulkovalaistuksen asennustarvikkeet, integroidut auto- ja ulkopistorasiat sekä lähi- ja kaupunkiviljeltytuotteet. Luminum tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.