Lumon auringonsuojaverhot

0.00 €

Lumon auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan niin terassilla kuin parvekkeellakin. Ne on suunniteltu yhteensopiviksi laadukkaiden Lumon parvekelasien kanssa. Auringonsuojaverhot voi kiinnittää paikoilleen itse.

Aamuaurinko, keskipäivän helle, illan yksityisyys. Lumon auringonsuojaverhoilla teet jokaisesta hetkestä miellyttävän ja kokonaan ylös vedettynä verhoja ei juuri huomaa.

Näin asennat Lumon auringonsuojaverhot Auringonsuojaverhot eivät vaadi muutostyöilmoitusta isännöitsijälle, koska niiden asennuksessa ei tehdä minkäänlaisia muutoksia lasituksen profiileihin.

Videolta näet ohjeet auringonsuojaverhon asentamiseen Lumon-lasituksille. Katso video >

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lumon

http://www.lumon.fi/

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme viihtymään. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille. Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin.