Lumon valmisterassi

0.00 €

Perustuksesta valmiiseen lasiterassiin

Lumon tarjoaa koko terassipaketin: perustuksen, lattian, rungon, katon ja seinät.

Perustustus voidaan tehdä miltei kaikille maaperätyypeille. Asennus ei häiritse juurikaan asumista eikä tuhoa valmista puutarhaa ja sen istutuksia. Kaikki materiaalit ja työkalut voidaan tuoda rakennuspaikalle kantamalla. Perustus tehdään kierrepaaluilla, jotka kairataan maahan pintaa turhaa rikkomatta, nopeasti ja siististi. Perustus voidaan tehdä ympäri vuoden liikuteltavalla kairauslaitteella. Patiolattia tehdään normaalia terassilautaa tukevammalla, Lumon Oy:n omalla säänkestävällä ponttilankulla. Lankkujen piilokiinnitys ilman näkyviä ruuvinkantoja viimeistelee kokonaisuuden.

Lumon lasiterassiin voi valita joko sivuunliukuvat lasiovet tai puitteettomat lasiovet.

Kokonaisuus toimii säällä kuin säällä ja rakenteiden normaali eläminenkin on käyttövarmuudessa otettu huomioon. Lumon lasiterassi on yhtenäinen kokonaisuus, joka luo viihtyisyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Katso video >

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lumon

http://www.lumon.fi/

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme viihtymään. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille. Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin.