MAINOS

Nob SWITCH kytkinpaneeli

Kytkinpaneeli Nobö Energy Control aikaohjelman ohittamiseen.

Nobö Energy Control aikaohjelma voidaan helposti ohittaa Nobö SWITCH -kytkinpaneelilla. Kytkinpaneeli on langaton ja paristotoiminen ja antaa mahdollisuuden myös niille taloudessa joilla ei ole älypuhelinta aikaohjelmien ohittamiseen. Lisäksi SWITCHissä on sisäänrakennettu lämpötila-anturi jonka avulla kytkin toimii myös huonetermostaattina saman tilan lämmittimille jotka ovat Nobö HUBin ohjauksessa. Huonelämpötila saadaan näkyviin sovelluksessa.

Tekniset tiedot:

  • Tyyppi: Nobö SWITCH
  • Radiotaajuus 868,4 MHz
  • Väri: valkoinen (NCS 0500)
  • Koko: LxKxS (mm) 86x86x15
  • Snro 81 309 01
Jaa sosiaalisessa mediassa

Glen Dimplex / Nobö

http://www.glendimplex.fi/fi

Nobö on arvostettu tuotemerkki ja kansainvälisesti vaikutusvaltainen tekijä lämmitysmukavuudessa ja energian hallinnassa.

Nobö on kehittänyt energianohjausjärjestelmiä, ja vienyt eteenpäin helppoa ja käyttäjäystävällistä energianohjausta jo kymmeniä vuosia kansainvälisillä markkinoilla. Aina sähkölämmittimien valmistuksen aloittamisesta vuonna 1948 ovat Nobö-lämmittimet olleet kuluttajien suosimia. 

Nobö on aina panostanut tuotekehitykseen ja on siksi ensimmäisenä tuonut markkinoille monta uutta teknistä ratkaisua. Tuotteiden korkea laatu ja tyylikäs muotoilu ovat tehneet sekä Nobö-lämmittimistä, että ohjausjärjestelmistä markkinajohtajia monessa maassa. Nobö-lämmitinmallisto koostuu laajasta tuotevalikoimasta.

Nobö- lämmittimet valmistetaan tehtaallamme Norjassa Stjördalissa, joka sijaitsee lähellä Trondheimia. Lämmittimien myynti tapahtuu sähköurakoitsijoiden ja -liikkeiden kautta.