Norppa-Laiturit Iso-Pat

0.00 €

Norppa-pylväslaituri Iso-Pat on kulkusillan paikasta riippuen joko T:n tai L:n muotoinen näyttävä ja tilava laituri, joka neljän säätöjalkansa ansiosta ei keinahtele hieman kovemmassakaan aallokossa ja on laskettavissa tai nostettavissa sopivalle korkeudelle käden käänteessä.

  • kokonaispituus täten 6,5 m
  • kärkiosan mitat ovat 3,1 x 2,0 m
  • saranoidun kulkusillan mitat 1,1 x 4,5 m

Tarvittaessa laiturin kokoa voidaan helposti kasvattaa lisävarusteina saatavien kulkusillan ja kärkiosan jatko-osien avulla. Lisävarusteina saatavissa myös muun muassa penkkejä, pöytiä, uimaportaita ja kaiteita.

Norppa-Laiturit Oy

http://www.norppa-laiturit.fi/

Olemme erityisesti laiturituotteiden ja -palvelujen tarjontaan keskittynyt kouvolalainen yritys ja tunnettuja erityisesti jo yli 15 vuoden vankalla kokemuksella valmistamistamme Norppa-laitureista, jotka monien innovatiivisten ominaisuuksiensa, materiaaliensa laadukkuuden ja upean ulkonäkönsä ansiosta ovat todellista laitureiden aatelia. Laitureiden ohella olemme viime vuosina laajentaneet valikoimaamme muihinkin vapaa-ajan asumisen tuotteisiin ja palveluihin, kuten kylpytynnyreihin ja tynnyrisaunoihin sekä edustamiimme Ideal-soutuveneisiin ja Skan Holz -piharakennuksiin.