Norppa-Laiturit Pikku-Kuutti

0.00 €

Norppa-ponttonilaituri Pikku-Kuutti on T:n muotoinen moduulirakenteinen laituri, jonka siniset jalakselliset muoviponttonit sulautuvat värinsä ansiosta mainiosti suomalaiseen järvimaisemaan.

  • kokonaispituus 4,0 m
  • kärkiosan mitat ovat 2,2 x 1,6 m
  • kulkusillan mitat 1,1 x 2,4 m

Tarvittaessa laiturin pituutta voidaan helposti jatkaa lisävarusteina saatavien kulkusillan jatko-osien avulla. Toimitukseen vakiovarusteina sisältyvillä kahdella ponttonilla laiturin kantavuus on 330 kg, mutta lisävarusteina saatavilla kahdella lisäponttonilla se voidaan kasvattaa 660 kg. Voidaan toimittaa joko koottuna tai osina.

Norppa-Laiturit Oy

http://www.norppa-laiturit.fi/

Olemme erityisesti laiturituotteiden ja -palvelujen tarjontaan keskittynyt kouvolalainen yritys ja tunnettuja erityisesti jo yli 15 vuoden vankalla kokemuksella valmistamistamme Norppa-laitureista, jotka monien innovatiivisten ominaisuuksiensa, materiaaliensa laadukkuuden ja upean ulkonäkönsä ansiosta ovat todellista laitureiden aatelia. Laitureiden ohella olemme viime vuosina laajentaneet valikoimaamme muihinkin vapaa-ajan asumisen tuotteisiin ja palveluihin, kuten kylpytynnyreihin ja tynnyrisaunoihin sekä edustamiimme Ideal-soutuveneisiin ja Skan Holz -piharakennuksiin.