Saunastore NL1009 Aura (105×90)

0.00 €

Harkiten suunniteltu ja patentoitu ainutlaatuinen kylpyhuonesauna, joka on kooltaan erittäin kompakti. Harvia SmartFold- sauna mahdollisesti kopioi ja rikkoo tämän saunan patenttia. Harvia tutustui saunaamme Habitare 2013 messuilla ja nopeasti teki oman kopion tästä meidän innovatiivisesta tuotteestamme. NL1009 Aura on alkuperäinen ja paras, ja idea pienestä saunasta toteutuu vain tässä.

Sauna on suunniteltu asennettavaksi suihkun viereen, jolloin se mahtuu yhdessä 80 cm leveän suihkun kanssa leveydeltään 170 cm kylpyhuoneeseen. Löylyt ovat lempeän ilmavat, kostean pehmeät, pitkään nautittavat. Ja kun on saunottu, taittuu sauna pois tieltä.

Rungossa ei ole käytetty muovi- tai lasikuituosia, jotka kuumassa saunassa saattavat päästää haitallisia kaasuja. Puu on perinteinen saunan materiaali, muovi ei saunaan kuulu.

Tämä ahaa-elämyksiä tuottava innovatiivinen kylpyhuonesauna tuo sinulle jotain mitä sinulla aiemmin ei ollut; se tekee kylpyhuoneestasi oikean kotikylpylän.

Kokeile tämän saunamallin sopivuutta kotiisi helpon huonesuunnitteluohjelman avulla.

Mallikuvien saunoissa on lisävarusteita (LED valosarja).

NL1009 Aura sauna oli esillä osastollamme Habitare 2013-messuilla.

Vakiovarusteet:

  • 3,0kW kiuas, Harvia JM30, sisältäen kiuaskivet
  • Kirkkaat lasiovi ja -seinä, 8 mm karkaistua lasia, oven magneettitiiviste
  • Tukevat tervaleppä- tai lämpöhaapalauteet
  • Alumiininen pohjarunko ja säätöjalat
  • Minikokoinen kiulusetti
  • Lämpö- ja kosteusmittari
  • Ilmankiertopuhallin, toimintaperiaate
  • Ilmainen toimitus!
Jaa sosiaalisessa mediassa

Saunastore

http://www.saunastore.fi/article_info.php?articles_id=2

Saunastore on perustettu vuonna 1994 viemään saunoja ja saunatuotteita Suomesta USAan. Tänään Saunastore toimii sekä USA:ssa että Suomessa, palvellen asiakkaita kaikkialla. Meille on kunnia olla suomalaisen saunan lipunkantajana maailmalla. Saunastoren tuotevalikoima kasvaa merkittävästi. Vuosien ajan keskityimme tarjoamaan vain suppeaa valikoimaa saunoja ja kiukaita, mutta nyt omaa aluettamme on koko saunakonsepti, jota viemme ylpeinä maailmalle. Sauna on osa suomalaista elämää, ja tuotteemme edustavat parhainta valikoimaa jolla sisustaa ja tuoda tätä laadukasta rentoutumista tunnetuksi. Lisäämme ja laajennamme koko ajan valikoimiamme, jotta voit löytää jännittäviä, uusia, omia sisustusratkaisuja ja kotiisi soveltuvia tuotteita.