Stiebel Eltron Tiedon kaukosiirto

0.00 €

Lämpöpumpuille tarkoitettu interaktiivinen ohjauslaite on yksinkertainen tapa etävalvoa omaa lämpöpumppu ja tarvittaessa suora linja asiakaspalveluun. Huoltokumppani voi lukea ja muuttaa parametreja ja usein jopa korjata häiriöitä etäältä yleisen GSM- tai analogimodeemin kautta. Saatavana COMBOX-moduulina, johon sisältyy analogi- tai GSM-modeemi valmiiksi johdotettuna seinäkotelossa (COMBOX analog / COMBOX GSM). Huolto-ohjelma nimeltään ComSoft tallentaa kaikki asiakaspalvelun kannalta olennaiset tiedot. Huoltokumppani voi tällä tavoin tarkistaa kaikki asetukset ja diagnosoida välittömästi mahdolliset viat. Ohjelma tukee DCO:n etävalvontaa. Tämä ohjelma on ladattavissa www-sivujen yritysasiakasalueella.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kaikkien järjestelmäparametrien asetus analogi- tai GSM-modeemin kautta
  • Tekstiviestin aktiivinen lähetys häiriötapauksissa

Stiebel Eltron

http://www.stiebel-eltron.fi

Saksalaista energiatehokkuutta

STIEBEL ELTRON -lämpöpumppujärjestelmät tarjoavat monia mahdollisuuksia taloutesi energiakustannusten pienentämiseen. Korkealuokkainen lämpöpumppu paitsi alentaa lämmityskustannuksiasi myös nostaa kiinteistösi arvoa. Ota yhteyttä – autamme mielellämme oikean järjestelmän valinnassa. 

STIEBEL ELTRONIN menestyksekäs yrityshistoria alkaa ensimmäisen uppokuumentimen tuotannosta takapihalla olevassa työpajassa Berliinissä vuonna 1924. Tänäänkin yritys pitää vielä kiinni yrityksen perustajan Dr. Theodor Stiebelin periaatteesta tuottaa innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita. STIEBEL ELTRON on kehittynyt pelkästä kuumavesilaitteiden valmistajasta yhdeksi johtavista valmistajista uusiutuvan energian alalla. Tästä kehityksestä olemme tehneet muutaman virstanpylvään esittävän yhteenvedon.

Stiebel Eltron Oy

Kapinakuja 1

04600 Mäntsälä

www.stiebel-eltron.fi

Löydä lähin jälleenmyyjä >

Lataa esite >