TONAtec iso 1-reikäinen hormi

0.00 €

Kolmikerroksinen savupiippujärjestelmä, joka koostuu 8 mm paksusta keraamisesta sisähormista, lämpöä eristävästä vuorivillakerroksesta sekä kevytbetonisesta ulkokuoresta. Laadukas tekninen keramiikka lisää käyttövarmuutta, ja järjestelmä soveltuu kaikenlaislle polttoaineille. Nopea ja helppoasentaa

TONAtec keraamiikassa käytetään erityistaä kaoliinisavea, josta valmistustekniikan avulla saadaan ainutlaatuisen kestävä lopputulos. TONAtec keramiikka soveltuu hyvin korkeisiin sekä myös mataliin työlämpötiloihin. Keramiikka kestää hyvin myös kosteusvaihtelut sekä lämpösokit.

TONAtec hormissa on erityinen muhviliitäntä joka mahdollistaa tiiviin liitoksen. Muhvi täytetään tulenkestävällälaastilla ja näin saadaan erittäin tiivis ja tukeva liitos. Jos hormia pitää lyhentää tehdään lyhennyt muhvittomasta päästä, joten perinteisten keramiikkahormien edellyttämää ura- ja kiilaliitosten jälkikäsittelyä ei tarvita.

Tona

http://www.tonasavuhormistot.fi

TONA Savuhormistot - Keraaminen savupiippujärjestelmä TONA -johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja. Hormit valmistetaan Saksassa. TONA -aloitti keraamisten tuotteiden valmistuksen vuonna 1891 ja on nykyään yksi keraamisten savupiippujärjestelmien johtavista toimittajista. Tuotantotekniikkamme avulla tarjoamme asiakkaillemme yhden Euroopan täydellisimmistä keraamisten savupiippujen valikoimasta.