Weinor Plaza

0.00 €

Weinorin Plaza on ideaalinen valinta tuulisille terasseille. Tavallisista terassimarkiiseista poiketen Plaza on varustettu maahan kiinnitettävillä päätyjaloilla ja sivukiskoilla, jotka tekevät siitä erityisen vakaan tuulisiin olosuhteisiin. Ominaisuuksiensa ansiosta Plazaa voidaan pitää auki kovallakin sateella, kun kallistuskulma on enemmän kuin 14 astetta.

Plaza Pron rakenne on erittäin vankka ja se kestää tuulta sekä vesisadetta huomattavasti paremmin kuin perinteiset terassimarkiisit. Plaza Pron saa jopa kuuden metrin ulostulolla ja erillisistä yksiköistä saa koottua laadukkaan katteen isoimmillekin terasseille. Plaza Pro tarjoaa mahdollisuuden liittää mm. sivu- ja päätyseiniä itse katteeseen, jolloin sen avulla voidaan rajata erillisiä alueita.

Avoimille alueille voidaan luoda katettu tila Weinorin Duofix tukirakenteen avulla. Duofixiin voidaan asentaa kaksi Plaza Pro markiisia, siten että ne avautuvat vastakkaisiin suuntiin.

Plaza Home ja Plaza Pro voidaan varustaa erilaisilla lisävarusteilla, kuten lämmittimillä, valokiskoilla ja erilaisilla sääautomatiikoilla. Valoilla ja lämmittimillä luot terassille mukavaa tunnelmaa sekä jatkat terassikautta pitkälle syksyyn. Automatiikat ohjaavat markiisia itsenäisesti sääolojen mukaan silloinkin kun et itse ole paikalla.